Do strony startowej

Archiwum 2017

2017-11-05
Sylwester 2017

SYLWESTER 2017

 

Kolacja godz. 20.00

-Krem borowikowo-kurkowy z wiórkami z szynki i ziołowymi grzankami
-
Faszerowana wołowina z musem z dzikiego indyka w sosie myśliwskim podawana z ziemniakami gratin i konfiturą z czerwonej kapusty

 Deser:

Lody na aksamitnym musie z owoców leśnych z  bitą śmietaną i świeżą miętą

Przekąski zimne:

- Deski różnorodnych mięs pieczonych
-
Sałatka farmerska
 -
Sałatka makaronowa
-
Sałatka z rostbefu i kaczki z winegret porzeczkowym
-
Ciasteczka faszerowane musem rakowym
-
Różowe polędwiczki z salsą z mango i awokado
-
Śledzik w musztardzie i różowym pieprzu
-
Śledzik po staropolsku
-
Indyk na rukoli  z sosem gruszkowym
-
Masło, pieczywo

Stół staropolsko- myśliwski

- Szynki wiejskie, balerony, schaby
-
Kaszanki, pasztetowe, salcesony
 -
Pasztety z dziczyzny
-
Galaretka z dzika
-
Ryby wędzone
-
Bażant, kuropatwa
-
Smalce
-
Tatar żydowski
-
Kiełbasy z dziczyzny, kabanosy
-
Ogórki kiszone

Stół słodkich rozmaitości:

ciasta, bankietówki, ciasteczka, cukierki

Dania późniejsze:

Ok. godz. 23.00 Ragout z dziczyzny 

Ok. godz. 1.00 Marynowane polędwiczki w zalewie korzennej przekładane bekonem w sosie żurawinowo- gruszkowym  z placuszkami i porem

Ok. godz. 2.30 Zupa czosnkowo-porowa z dodatkiem pieczonego bekonu

 

Alkohol czysty i napoje bez ograniczeń ilościowych

Muzyka na żywo

 

Cena 275 zł/os.

Przy rezerwacjach złożonych do 06. 12. 2017 cena specjalna 250 zł/os.

 Szczegółowe informacje i rezerwacje pod numerem tel. 34 327 48 80



2017-05-13
Nieczynne

SZANOWNI PAŃSTWO!

 

UPRZEJMIE INFORMUJEMY, IŻ W DNIACH 17 i 18 CZERWCA 2017 HOTEL I RESTAURACJA BĘDĄ NIECZYNNE.

PRZEPRASZAMY.

REZERWACJA LOKALU.



2017-03-06
Dzień Kobiet

                                                        Menu na Dzień Kobiet

Carpacio z pieczonego buraka z kozim serem i rukolą

Filet z indyka z puree selerowo-dyniowym, chipsy z jarmużu

Creme brulee

 

Zapraszamy !!!



2017-01-31
Walentynki

WEEKEND WALENTYNKOWY

11.02.2017 r. – 14.02.2017 r.

Zestaw nr I
Sałata z polędwicą wołową i cytrusami podana z pesto rukolowym
Spaghetti bolognese z klopsikami oprószone parmezanem
Torcik bezowy z kremem kakaowo-orzechowym

+ lampka wina do wyboru czerwonego lub białego

48 zł

Zestaw nr II
Zupa czosnkowa z dodatkiem sera
Noga kacza w miodzie z mandarynkami, zapiekanką ziemniaczaną oraz czerwoną kapustą
Tarta czekoladowo- wiśniowa

+ lampka wina czerwonego lub białego do wyboru

55 zł



2017-01-24
Walentynki

Szanowni Państwo przygotowujemy dla Was jak co roku kolację Walentynkową , na którą w tym roku zaprosimy Was 11 lutego

( sobota) od godz 18:00. 

Zaplanuj romantyczny wieczór w restauracji Zornica. Szczegóły wkrótce na naszej stronie internetowej.






« powrót do aktualnych wydarzeń

Archiwum: