
Archiwum 2017
Sylwester 2017
SYLWESTER 2017
Kolacja godz. 20.00
-Krem borowikowo-kurkowy z wiórkami z szynki i ziołowymi grzankami
- Faszerowana wołowina z musem z dzikiego indyka w sosie myśliwskim podawana z ziemniakami gratin i konfiturą z czerwonej kapusty
Deser:
Lody na aksamitnym musie z owoców leśnych z bitą śmietaną i świeżą miętą
Przekąski zimne:
- Deski różnorodnych mięs pieczonych
- Sałatka farmerska
- Sałatka makaronowa
- Sałatka z rostbefu i kaczki z winegret porzeczkowym
- Ciasteczka faszerowane musem rakowym
- Różowe polędwiczki z salsą z mango i awokado
- Śledzik w musztardzie i różowym pieprzu
- Śledzik po staropolsku
- Indyk na rukoli z sosem gruszkowym
- Masło, pieczywo
Stół staropolsko- myśliwski
- Szynki wiejskie, balerony, schaby
- Kaszanki, pasztetowe, salcesony
- Pasztety z dziczyzny
- Galaretka z dzika
- Ryby wędzone
- Bażant, kuropatwa
- Smalce
- Tatar żydowski
- Kiełbasy z dziczyzny, kabanosy
- Ogórki kiszone
Stół słodkich rozmaitości:
ciasta, bankietówki, ciasteczka, cukierki
Dania późniejsze:
Ok. godz. 23.00 Ragout z dziczyzny
Ok. godz. 1.00 Marynowane polędwiczki w zalewie korzennej przekładane bekonem w sosie żurawinowo- gruszkowym z placuszkami i porem
Ok. godz. 2.30 Zupa czosnkowo-porowa z dodatkiem pieczonego bekonu
Alkohol czysty i napoje bez ograniczeń ilościowych
Muzyka na żywo
Cena 275 zł/os.
Przy rezerwacjach złożonych do 06. 12. 2017 cena specjalna 250 zł/os.
Szczegółowe informacje i rezerwacje pod numerem tel. 34 327 48 80

Nieczynne
SZANOWNI PAŃSTWO!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, IŻ W DNIACH 17 i 18 CZERWCA 2017 HOTEL I RESTAURACJA BĘDĄ NIECZYNNE.
PRZEPRASZAMY.
REZERWACJA LOKALU.

Dzień Kobiet

Menu na Dzień Kobiet
Carpacio z pieczonego buraka z kozim serem i rukolą
Filet z indyka z puree selerowo-dyniowym, chipsy z jarmużu
Creme brulee
Zapraszamy !!!

Walentynki
WEEKEND WALENTYNKOWY
11.02.2017 r. – 14.02.2017 r.
Zestaw nr I
Sałata z polędwicą wołową i cytrusami podana z pesto rukolowym
Spaghetti bolognese z klopsikami oprószone parmezanem
Torcik bezowy z kremem kakaowo-orzechowym
+ lampka wina do wyboru czerwonego lub białego
48 zł
Zestaw nr II
Zupa czosnkowa z dodatkiem sera
Noga kacza w miodzie z mandarynkami, zapiekanką ziemniaczaną oraz czerwoną kapustą
Tarta czekoladowo- wiśniowa
+ lampka wina czerwonego lub białego do wyboru
55 zł

Walentynki

Szanowni Państwo przygotowujemy dla Was jak co roku kolację Walentynkową , na którą w tym roku zaprosimy Was 11 lutego
( sobota) od godz 18:00.
Zaplanuj romantyczny wieczór w restauracji Zornica. Szczegóły wkrótce na naszej stronie internetowej.



« powrót do aktualnych wydarzeń
Archiwum: